vrijdag 16 april 2021

N Nieuws

Rijnlands Lyceum organiseert Drive-through voor leerlingen basisscholen!

Op woensdag 10 februari komen de leerlingen die zich hebben aangemeld voor de Online Open Dag van het Rijnlands hun ‘Rijnlandstas’ halen! De school heeft tussen 15.00 en 17.00 uur een drive-through georganiseerd en kan zo op afstand toch alle leerlingen van de basisscholen ontvangen.

De tas die de leerlingen krijgen, hebben zij nodig om mee te kunnen doen aan de Online Open Dag van zaterdag 13 februari. Aanmelden kan nog via de website!

Het weer is nog even spannend, want er is veel sneeuw voorspeld! De conciërges van het Rijnlands houden de weerberichten daarom goed in de gaten en hebben de sneeuwschuiver al klaarstaan! De leerlingen van de basisscholen zullen dus in ieder geval veilig het terrein op kunnen fietsen.

Met behulp van de docenten bewegingsonderwijs is op het terrein van de school een klein parcours uitgezet, dat de leerlingen op de fiets of te voet af kunnen leggen, om vervolgens bij de hoofdingang van de school uit te komen.

Hier zal een welkomstboog staan en worden de bezoekers ontvangen door de docenten van de school. Het belooft een gezellige winterse middag te worden, met gezellige muziek en warme chocolademelk!

RLWOpenDagbordA105022021 page 0001