zaterdag 25 september 2021

S Sport

Pupillen SV Wassenaar houden inzamelingsactie lege flessen voor nieuw hek

Het pupillen jeugd-Honkbalteam van SVWassenaar heeft afgelopen zaterdag in het Buurtschap Kerkehout een inzamelingsactie gehouden van lege flessen. Dit als Crowdfunding actie om hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van een nieuw Honkbalhek voor het hoofdveld. Hiermee hebben zij ruim € 300,- opgehaald, hartelijk dank. En natuurlijk voor herhaling vatbaar.

De bewoners in de buurt waren ook enthousiast en beloofde voortaan de de flessen op te sparen. Over 2 à 3 weken doen ze weer een zelfde actie.

De inzameling van de legeflessen is een crowdfundingactie voor het inzamelen van geld voor een bijdrage van de Club in de realisatie van een nieuw Honkbalhek in het outfield van het Hoofdveld.. De KNBSB heeft het veld vanwege veiligheidsaspecten afgekeurd. Voor de topklasse in de honkbal zijn er veiligheidsrichtlijnen waaraan velden moeten voldoen. De bond heeft aangegeven dat het honkbalhek in het outfield over de totale lengte 7 meter hoog moet worden, ook moeten de dugouts worden vergroot. Dit moet voor 1 augustus a.s. klaar zijn.

SVWassenaar heeft naast het starten van de Crowdfundingactie voor de aanpassing van o.a. het hek van het honkbalveld ook een aanvraag bij de gemeente gedaan voor een bijdrage in de kosten.  Daarnaast is er ook een subsidie via de BOSA aangevraagd. De plaatselijke firma Westgeest uit Wassenaar is benaderd om het hek als er goedkeuring is van de gemeente te plaatsen.

Plaatselijke aannemers uit Kerkehout helpen bij het vergroten van de dug-outs. De werkzaamheden moeten voor 1 augustus a.s. klaar zijn. Clubleden van SVWassenaar steken ook de handen uit de mouwen en helpen bij de realisatie waar het mogelijk is.

Wilt u een bijdrage in de Crowdfunding storten dan kan dit naar NL94RABO0368068161 onder vermelding van Crowdfunding Hek SVW.

De Crowdfunding voor het honkbalhek is: koop 1 meter hek voor € 100,-

https://www.whydonate.eu/fundraising/1-meter-hek-voor-100-euro/