donderdag 24 juni 2021

K Kunst & cultuur

Yes! We zijn weer open

We hebben jouw aanwezigheid in de bibliotheek gemist, zien we je gauw weer? Wees welkom!

Thuisbrengservice
Zit je in quarantaine, kun je door ziekte of immobiliteit niet naar de bibliotheek komen, of zie je een bezoek nog niet zitten? Dan brengen we de boeken graag bij je thuis. Meld je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact op met één van onze vestigingen.

Verblijven in de bibliotheek
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar om in de bibliotheek te verblijven. Hiervoor kun je je melden en registreren bij de balie.

Printen in de bibliotheek
In onze bibliotheek is het mogelijk om op afstand documenten naar de printer te sturen. Dit betekent dat je in de bibliotheek met jouw laptop, iPad, tablet of smartphone printopdrachten naar de printer kunt sturen, maar ook dat printopdrachten vanuit huis verstuurd kunnen worden. Wil je meer weten? Kijk dan even op onze obvw.nl/printenopafstand of kom naar onze bibliotheek. We leggen je graag uit hoe het werkt!

BiebBouwers Minecraftchallenge #13: Bouw een Megarobot!
Nieuwsflits! De aarde wordt bedreigd door buitenaardse wezens. Kolonel van Son roept jouw hulp in om een leger van megarobots te bouwen in Minecraft. Er is geen tijd te verliezen! Bekijk het filmpje op obvw.nl, lees de opdracht en ga aan de slag. Stuur voor 21 juni een filmpje van jouw megarobot naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een prijs! https://youtu.be/NTFWxY7Oke0

Het Digitaal Spreekuur gaat weer van start!
Heb je hulp nodig bij het gebruik van je mobiele telefoon, computer of laptop? Dan kun je vanaf dinsdag 8 juni 2021 weer terecht bij het Digitaal Spreekuur. Onze vrijwilligers helpen je na de lange lockdown-pauze weer graag in de bibliotheek.

Vanwege de coronamaatregelen vragen wij je een afspraak te maken op www.obvw.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en een tijdstip waarop je verwacht wordt in de bibliotheek. Neem bij je afspraak voor zover mogelijk de apparaten én inloggegevens mee.

Het Digitaal spreekuur wordt vanaf 8 juni weer wekelijks op dinsdag georganiseerd. In Bibliotheek Voorschoten van 10.00 tot 12.00 uur en in Bibliotheek wassenaar van 14.00 tot 16.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen op het Digitaal Spreekuur.