maandag 18 oktober 2021

A Algemeen

Mensen maken Wassenaar samen mooier

Twee weken geleden stond in deze rubriek het interview met Angelo Statter, een jonge vrijwilliger die binnen zijn eigen club actief is. Ben je door het verhaal van Angelo geïnspireerd geraakt en wil je ook helpen?

• De Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar kan jou hulp, ook in de weekenden, goed gebruiken. Er worden vrijwilligers gezocht voor de dierenzorg en/of horeca. (vac. D.003)

• Bij Stoomtrein Katwijk/Leiden is het in de zomermaanden een gezellige drukte. Voor het groenonderhoud zijn ze op zoek naar helpende handjes. Iets voor jou? (vac. D.013)

• Scouting van Woesik is op zoek naar begeleiders van verschillende speltakken. Ben je graag buiten en/of op het water actief? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. (vac. E.018)

• Ben je dol op katten en steek je graag je handen uit de mouwen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de katten seniorenclub of kattenpension/- asiel. (vac. D.041 en D.042) Ook hondenliefhebbers worden gezocht voor het hondenpensioen/-asiel (vac. D.043)

Kijk op onze website voor meer vacatures, in alle soorten en maten. Want samen maken we Wassenaar mooier!


www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T 070-5113133
Volg ons ook op Facebook