zaterdag 18 september 2021

K Kunst & cultuur

Kaarten omruilen voor The Passion Wassenaar

Na een lange stilte zijn wij verheugd om te kunnen melden dat The Passion Wassenaar volgend jaar van 8 t/m 10 april 2022 toch gaat spelen. In eerste instantie waren er plannen om dit jaar al met een digitale versie te komen, maar de geldende coronamaatregelen zorgden ervoor dat dit helaas niet mogelijk was. Na een aantal zeer positieve gesprekken zijn wij volgend jaar met onze voorstellingen van harte welkom in de Messiaskerk in Wassenaar.

Omdat de voorstellingen op andere data zullen plaatsvinden en de locatie gewijzigd is willen wij u vragen om uw huidige toegangskaarten welke u bij boekhandel De Kler, de Wassenaarse Bibliotheek of de St. Jozefkerk heeft aangeschaft om te wisselen voor een nieuwe datum. Dit kunt u doen door middel van het formulier op onze website. U ontvangt binnen enkele dagen uw nieuwe toegangskaarten via de e-mail.

Mocht u niet beschikken over de digitale middelen om de kaarten om te ruilen, kunt u contact opnemen met Dreamtime Events op telefoonnummer 06 3406 9840.