zondag 02 oktober 2022

S Sport

Wassenaar in beweging tijdens de Nationale Sportweek!

Save the dates en meld je aan, want de Nationale Sportweek kom er weer aan. De Nationale Sportweek is een landelijk initiatief met als doel sporten en bewegen te promoten.

Op 17 september start de Nationale Sportweek. Vanuit het Wassenaarse sport- en preventieakkoord is in samenwerking met verschillende lokale partijen een veelzijdig programma samengesteld. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

Vanwege corona wel graag aanmelden voor de betreffende activiteit.

Het programma:

Vrijdag 17-09: Buiten op zoek naar blauwe Happy Stones van 'Wassenaar in Beweging', want bewegen maakt je blij! Gevonden? Zet jezelf op de foto met de steen, stuur die naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang een verrassing! Voor alle inwoners van Wassenaar, door heel Wassenaar (tot 26-09).

Maandag 20-09: 'Poëzie brengt je in beweging' (13.30- 15.00 uur, bibliotheek Wassenaar). Aanmelden bij bibliotheek Wassenaar. Na een korte presentatie over de Poëzieroute wandel je samen met Mieke van den Berg, de initiatiefnemer van de Poëzieroute, een gedeelte van deze bijzondere route door het hart van Wassenaar. Na de wandeling staat er een gezonde snack voor je klaar bij de bibliotheek. Voor iedereen die meer wil weten over poëzie en de poëzie route! Vanwege het beperkt aantal plaatsen is aanmelden voor deze activiteit noodzakelijk, graag voor 18 september. Dat kan aan de balie van bibliotheek Wassenaar of telefonisch op 070-5113397.

Donderdag 23-09: Inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' voor sport- en beweegaanbieders (19.30-21.00 uur, Vrijwilligerscentrale Wassenaar). Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor alle sport- en beweegaanbieders die willen werken aan deskundigheidsbevordering!

Tijdens deze avond word je praktisch op weg geholpen om met vrijwilligersmanagement in de e-learning omgeving aan de slag te gaan en is er alle ruimte om op interactieve wijze met andere deelnemers kennis en ideeën uit te wisselen over vraagstukken die er spelen bij jouw club.

Zaterdag 25-09: Zaalsportevenement, 'Sporten in de zaal, kunnen we allemaal!'(13.00 uur, Sporthal De Schulpwei). Een sportieve samenwerking vanuit de zaalafdeling van het Wassenaars Sportcontact, waarbij wordt deelgenomen vanuit de volgende verenigingen; handbal, tafeltennis, badminton en volleybal! Een mooi moment om kennis te maken met verschillende sporten voor jong tot oud! Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Wassenaarse sport- en preventieakkoord 'Wassenaar in beweging', wordt in samenwerking met de kerngroep vormgegeven door projectleider, Kirsten Keij, in dienst bij de Schooladviesdienst Wassenaar.

Meer informatie over locatie, tijdstip en aanmelding is te vinden op de website: https://www.sadwassenaar.nl/schooladviesdienst/Sportakkoord-Wassenaar.