zaterdag 16 oktober 2021

A Algemeen

Vrijwilligers, we kunnen niet zonder…

Zonder actieve vrijwilligers worden veel dingen, die ons leven net een beetje mooier maken, onbetaalbaar. Denk aan evenementen, zoals bijv. De Cultuurmarkt, Open Monumentendag of het onderhoud van de prachtige collecties in de mooie musea in onze omgeving. En niet te vergeten de zo gewenste extra aandacht voor kwetsbare mensen in onze zorginstellingen. Heb jij misschien een beetje tijd om te investeren in onze samenleving?

• Draag jij vrijwilligerswerk een warm hart toe en vind jij het leuk om in een gezellig team te werken? De vrijwilligerscentrale zoekt een enthousiaste teamplayer die 1 ochtend per week als consulent(e) aan de slag wil.(Vac. B.068)

• De Wassenaarse Volkstuinders Vereniging zoekt voor verschillende middagen per week tussen half drie en half vijf gezellige koffie-en theeschenkers Er is een beheerder aanwezig.( Vac. M.069)

• De Wassenaarse bezorgservice PukuP is sinds kort operationeel. Met moderne elektrische TukTuks bezorgen de vrijwilligers alles gratis en uitsluitend in Wassenaar. Minder uitstoot en minder verkeer! Zij zoeken betrouwbare chauffeurs. (Vac. C.022)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend
van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.
www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook