maandag 18 oktober 2021

A Algemeen

Vrijwilligers gevraagd!

Net terug van vakantie en zin om “de handen uit de mouwen te steken”? Mensen ervaren vrijwilligerswerk als een zinvolle tijdsbesteding waar ze veel plezier aan beleven en voldoening uit halen. Doe je ook mee?

• Lijkt het je wat om vluchtelingen te begeleiden, ondersteunen en coachen tijdens hun integratie- en participatieproces? Dan ben jij de vrijwilliger die Vluchtelingenwerk zoekt! (Vac. A.129)

• Woonzorgcentrum Duinstede zoekt gastvrouwen/heren voor de woongroep en vrijwilligers voor individuele begeleiding voor dames en vooral ook heren ( Vac. A.031 en Vac. A,038)

• Vind jij autorijden leuk? SWZ zoekt chauffeurs voor de rolstoelbus zodat ouderen en mensen met een beperking er af en toe gezellig opuit kunnen ( Vac.C.009)

• Voor woensdagmiddag, donderdagmiddag of vrijdagmiddag worden voor een paar uurtjes zwembegeleiders gezocht voor jongeren (tot ongeveer 27 jaar) met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ( Vac. E.047)

Ons kantoor is vanaf 1 juli weer open voor bezoekers op maandag- en donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. Andere dagen zijn wij open op afspraak. Bel of mail ons.

www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. T: 070-5113133
Volg ons ook op Facebook