donderdag 28 oktober 2021

S Sport

Halvegarentocht en Krentewegerstocht bij Toerclub de Kampioen

Het afgelopen weekend hebben we met een grote opkomst kunnen genieten van een prachtige herfstrit, deze keer zonder vallende bladeren maar met een heerlijk zonnetje. Voor dit weekend hebben we zelfs twee tochten opgenomen in het programma: de Halvegarentocht en Krentewegerstocht.

Over de Halvegarentocht valt gezien het bijzondere karakter van deze tocht in combinatie met de samenstelling van de C groep weinig zinnigs te melden.
De Krentewegers tocht is voor de gecombineerde A en B groep en voert ons via Boskoop, Zwammerdam en een lusje langs de Meije naar Noorden waar we de koffie gaan nuttigen.

Een aantal fietstochten in de komende periode:

- za 16 okt: Kampioenrit 50/70 km
- zo 17 okt: Halvegarentocht 70 km en Krentewegerstocht 90 km
- za 23 okt: Natte Neuzentocht 70 km
- zo 24 okt: Kampioenrit 50/70 km

De weekend ritten starten om 09.00 uur vanaf onze startlocatie bij de Scouting Van Woesik; van Duivenvoordelaan 560 te 2241 TH Wassenaar.

Vanuit Voorschoten Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 starten iedere week drie ritten, te weten op dinsdag- en donderdagmorgen en woensdagmiddag.
(elke) dinsdag: 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd, ± 70 km
(elke) woensdag: 13.00 uur A- en B-groep gecombineerd ± 80 km
(elke) donderdag 09.30 uur C- en D-groep gecombineerd 70 a 100 km.

U hoeft zich niet aan te melden en komt gewoon op het aangegeven start tijdstip naar onze startlocatie en u vindt altijd een groepje waar u bij aan kunt sluiten. Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl.