donderdag 09 december 2021

S Sport

Aanvalskracht tegenstander verslaat Mix 2 Wassenaarse Volleybal Vereniging

Het was dan wel geen cruciale wedstrijd maar het mix 2 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging kon het tegen het jeugdige team van Gemini niet bolwerken. Gemiddeld zeker 20 jaar ouder heeft het WVV team hun huid alsnog duur weten te verkopen. Ondanks dat de slagkracht en sprongkracht bij Gemini beduidend beter was zorgde WVV ervoor dat er het geen ‘walk over’ is geworden.

Zonder Jan-Willem hun langste man en Martin keken de WVV-ers in set één al snel tegen een hopeloze achterstand van 21-10 aan. Set verlies bij 25-10. Gelukkig liet WVV zich daardoor niet afschrikken. In de 2e set beten zij zich vast in de wedstrijd. Gemini keek vreemd op van zoveel veerkracht. WVV nam brutaal weg een voorsprong. Klein (11-13) maar wel een voorsprong. Gemini zette alles op alles om die dekselse WVV-ers. Dat lukte uiteindelijk wel maar o wat genoten die WVV-ers van hun voorsprong en de inspanningen die Gemini ten toon moest spreiden om die vermaledijde Wassenaarders een halt toe te roepen. Dat de set voor WVV alsnog verloren ging (25-19), ach het zei zo.

Dat daarna ook de 3e en 4e set een prooi voor Gemini werd was min of meer ingecalculeerd. Vast staat dat de WVV-ers met de nodige plezier gevolleybald hebben en het maximale uit hun kunnen gehaald. Op naar de volgende wedstrijd vrijdag in ‘eigen’ sporthal De Schulpwei. Dan wordt er gespeeld tegen Leython uit Leiderdorp en zal WVV wederom zich van hun beste kant laten zien. Eerder op die avond speelt het jeugdteam MB1 tegen InUpGo. Zij starten om 19:15 uur.

Ook Volleyballen? Je mag de eerste 4 (vier) achtereenvolgende trainingen vrijblijvend meetrainen. Indien je je sportkleding en sportschoenen aandoet mag je direct meedoen. Bel voor informatie met onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.