zondag 05 december 2021

N Nieuws

Politie Wassenaar zoekt getuigen

In verband met 2 kansloze mishandelingen dit weekend doet de politie in Wassenaar een getuigenoproep. Afgelopen weekend heeft de recherche 2 mishandelingen in onderzoek genomen.

Mishandeling 1:
Voor de eerste mishandeling hebben wij al eerder uw hulp gevraagd.
In de nacht van vrijdag(19) op zaterdag (20) heeft er een mishandeling in het centrum van Wassenaar plaats gevonden. Uit het niets, zonder enige aanleiding, zijn er klappen uitgedeeld. De aangever heeft hierdoor meerdere verwondingen opgelopen in o.a. zijn gezicht. Een zeer laffe daad…. en wij doen verder onderzoek in deze zaak.

Mishandeling 2:
In de middag van zaterdag 20 november 2021, op de Starrenburglaan te Wassenaar, heeft de 2de mishandeling plaats gevonden. Waarbij de aangever rustig door het dorp fietste, werd nageroepen door een grote groep jeugd. De aangever reageerde hier niet op en fietste door.

Blijkbaar was dit voor sommige jeugdigen niet goed genoeg en zijn de aangever achterna gegaan. Vervolgens heeft de aangever verschillende trappen en vuistslagen gekregen. De aangever heeft door de mishandeling letsel opgelopen. Tevens zijn er van deze laffe en kansloze mishandeling beelden gemaakt. Niets ontziend en als groep op één persoon. Door een duidelijk signalement hebben wij één minderjarige jongen uit Den Haag aangehouden. Deze verdachte zal zich binnenkort moeten verantwoorden bij het Openbaar Ministerie.

Getuige of beelden?
In beide mishandelingen zijn videomateriaal en camerabeelden in onderzoek. Mocht u nog meer beelden hebben van deze mishandelingen of bent u getuige geweest? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0900-8844.

‼️Belangrijk!
We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit. Mocht je geweten gaan knagen omdat je nu pas gaat nadenken. Ben je natuurlijk welkom aan ons bureau!

Bron: Facebook politie Wassenaar