dinsdag 27 september 2022

N Nieuws

Vrijzinnig in Wassenaar - kerkdiensten

Hoopvolle verhalen delen we graag met jou. Luister mee of kom langs! De kerkdiensten zijn vooralsnog te bezoeken. Hou onze website in de gaten in verband met mogelijke extra Coronamaatregelen. Als je de kerkdienst wilt bijwonen dien je je op te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – We vragen je bij binnenkomst om je QR-code te laten zien. Online meeluisteren kan ook. Na afloop plaatsen we ook altijd een terugblik op onze site.

KERKDIENSTEN

Live bij te bewonen en te beluisteren:

Zondag 5 december – 10.30 uur Kerkdienst met Tom Mikkers – 'Makkers staat uw wild geraas' is het thema van deze dienst op de zondag van het Sinterklaasfeest. In deze dienst gaat het over de vraag wat onze rusteloosheid tot bedaren brengt.

Zondag 12 december – 10. 30 uur – Kerkdienst met Kim Magnee-de Berg . Sinds september 2000 werkt ds Kim Magnée-de Berg als vrijzinnig predikant in de vrijzinnige geloofsgemeenschap (Federatie) van remonstranten, doopsgezinden en vrijzinnige protestanten in Gouda. "Het boeiende aan het predikantschap vind ik, dat ik steeds bezig ben met wat er echt toe doet voor mensen en in de wereld." De Goudse predikant schuwt actuele discussies niet. Afgelopen week vertelde ze in dagblad Trouw over seksisme in de kerk. "Voor je het weet sta je weer bekend als die zure verongelijkte vrouw die niets kan hebben". Toch wil ze ook de diepgewortelde ongelijkheid tussen man en vrouw in kerken aan de orde ste