zondag 02 oktober 2022

A Algemeen

YMCA Wassenaar kijkt terug op heerlijk Sinterklaasfeest

Het YMCA Wassenaar heeft een heerlijke Sinterklaasviering achter de rug. Omdat er een sluitingstijd geldt voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 05.00 uur, konden zij dit niet tijdens de clubavonden organiseren. Hun clubhuis was al helemaal versierd en alle Sint-prijsjes waren al door Sinterklaas gebracht. Alles stond al in de gereedheid om de kinderen te ontvangen. Het zal zeker een teleurstelling zijn voor de kinderen als het allemaal niet was doorgegaan.

Dus moesten ze in deze tijden creatief zijn. Ze hebben toen besloten om de Sint-viering te houden op zaterdag 4 december. Veel kinderen hebben zaterdag ook andere activiteiten zodat er gekozen kon worden voor de ochtend of de middag. Ruim veertig kinderen hebben uiteindelijk kunnen genieten van de Sintviering en er waren hele mooie prijzen.

Sinterklaas was wegens de omstandigheden ook heel gul dit jaar. Naast het traditionele bingo, werd er ook een rad van avontuur gedraaid met allemaal rare en vreemde opdrachten. De kinderen kregen daarbij chocomelk of limonade en nog wat lekkers. Een superdag is het geworden in bijzondere omstandigheden!