Ga naar hoofdinhoud

HartvoorWassenaar: De allerbeste wensen!!

6 januari 20222 minute read

HartvoorWassenaar wenst alle Wassenaarders het beste voor 2022. Goede gezondheid, mooi geluk en veel plezier.

Onder de huidige omstandigheden is het wat moeilijker om je voor te stellen dat corona weer onder controle komt, en voor velen kijkt de toekomst ons wat onzeker aan. Maar we hebben inmiddels de kortste dag van het jaar achter ons gelaten, en we zijn op weg naar een mooie Wassenaarse zomer. We moeten ook vooruit. En corona komt onder controle. Dat zal voelen als een bevrijding. Wanneer Wassenaar weer geopend wordt en je weer kunt doen wat je wil.

Wat er ook aan zit te komen, zijn de verkiezingen van 16 maart 2022. Een mooie kans voor alle Wassenaarders om richting te geven aan de toekomst van Wassenaar en de Wassenaarders.

HartvoorWassenaar, bij de vorige verkiezingen als tweede partij van Wassenaar uit de stembus gekomen, zal zich weer goed roeren om onze positie te versterken.
Als lokale partij is ons doel om een mooi dorp te hebben. Voor de bewoners van Wassenaar. Een oase in de randstad. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Goed en fijn leven voor jong en oud staat ons strak voor ogen.

We zijn een sterke, lokale partij. We denken goed na over de belangrijke dingen en hebben daar een mening over. Die mening communiceren we bijna wekelijks met de Wassenaarders. Daarbij laten we ons niet vertellen door de provincie of de landelijke politiek wat onze mening moet zijn.
Wij laten ons leiden door drie vragen: Wil de Wassenaarder het? Is het goed voor de Wassenaarder? Is het goed voor Wassenaar?

Onze basis doelstellingen zijn:

• Een zelfstandig en zelfbewust Wassenaar
• Een groene gemeente en bescherming van het groen
• Goed bestuur, inclusief de financiën
• Respect voor de Wassenaarder (!!)

De komende weken zullen we dit verder uitwerken en met u communiceren.

HartvoorWassenaar, solide en verstandig. Voor een mooi dorp.

HartvoorWassenaar, Lijst 2, Henri Hendrickx

 

Tags

GemeenteraadHartvoorWassenaarIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top