Ga naar hoofdinhoud

Jubileumexcursies IVN Den Haag e.o.

1 februari 202234 second read

IVN Den Haag en omstreken bestaat dit jaar 60 jaar. De afgelopen twee jaar hebben wij vanwege de coronamaatregelen weinig excursies kunnen organiseren. Dit willen wij deels goedmaken door een programma aan te bieden, waarin jong en oud zich in kunnen vinden.

Sommige excursies en activiteiten zijn alleen voor onze leden en donateurs, maar voor algemeen geïnteresseerden is er ook genoeg te doen. Wil je vogels spotten, waterleven in de sloot ontdekken, met een kornet het strand beleven? En nog heel veel meer!

Kijk dan op onze website www.ivndenhaag.nl voor alle activiteiten.

Al onze excursies en activiteiten zijn gratis. Aanmelden is wel verplicht.
Algemene inlichtingen bij Rob Meyer info@ivndenhaag.nl of tel. 06 20568114

Tags

ExcursiesIVN Den HaagJubileumRegioWassenaar
Back To Top