Skip to content
Fotocredit: PR

HartvoorWassenaar: De Kandidaten

2 februari 20222 minute read

HartvoorWassenaar heeft een fijne kandidatenlijst.

Kitty Corel-van Wieringen (11). Kanjer van het eerste uur. Was er bij toen HartvoorWassenaar werd opgericht. Belangrijke stabiele factor. Geeft de oudere Wassenaarders een stem. Lid van het bestuur van de KBO. Was eigenaresse van jazzcafé Maaldrift.

Arnold van Rhijn (10). Maakt zich zorgen over de verkeersdrukte bij het Rozenplein, waar hij vlakbij woont, en over de verkeersdrukte in het algemeen. Zoekt oplossingen voor de overlast van de N44. Wassenaarders eerste recht op woning in Wassenaar.

Betty Kruysmulder (9). Woont in het centrum. Begrijpt de zorgen die er zijn bij de bewoners in het centrum. Overlast, verkeer, vandalisme. De leefbaarheid van het centrum moet worden verbeterd. Ouderen moeten in Wassenaar blijven wonen.

Hans Kienstra, (8). Bouwondernemer in Wassenaar. Begon daar al jong mee. Loopt over van ideeën. Is tot zijn eigen verbazing ineens bij een politieke partij. De beste.

Nel Westgeest (7). Heeft jarenlang op de Luifelbaan een mooie winkel gerund. Verknocht aan Wassenaar. Wil dat Wassenaar bijzonder blijft. Het groen moet beschermd worden. Geen nieuwbouw die niet bij Wassenaar past.

Pasquale van Vliet (6). Is 31 en wil nog heel lang in Wassenaar wonen. Verdere bebouwing in Wassenaar blijft beperkt. Richt zich op de energietransitie. Wil mensen informeren en aan boord halen. Maar het moet vrijwillig.

Nicolas Pesman (5). 18 jaar en studeert journalistiek. Ging op de middelbare school graag het debat aan. Zijn stelling: er wordt door de politiek wel gesproken over de jongeren, maar niet naar geluisterd. Wil in de raadszaal de Wassenaarse jongeren een duidelijke stem geven.

Irma van der Marel (4). Echt Wassenaar. Ondernemer en eigenaar van strandpaviljoen Sport. Geniet met volle teugen van positieve mensen. Werpt zich op als de heldere spreekbuis van de Wassenaarse ondernemers. Wil oplossing sluipverkeer.

Ber Wesselingh (3). Woont in het van Polanenpark. Wassenaar moet fijn en gezellig zijn. Wil meer aandacht voor de leefbaarheid in Wassenaar-noord. Kijkt naar de effecten van de groei van Valkenburg.

Francoise van Leeuwen (2). Jeugdarts. Let op de jeugd in Wassenaar. Moeten goed kunnen opgroeien. Realistische kijk op jeugdzorg. Aandacht voor de sociale verantwoordelijkheden van de gemeente. Goed ouderenbeleid.

Henri Hendrickx, lijsttrekker. Voorvechter zelfstandigheid Wassenaar. Omdat Wassenaar bijzonder is. Realiseert zich dat goede financien absolute voorwaarde zijn voor zelfstandigheid. Wil zeer goed bestuur.

Wij zijn HartvoorWassenaar. Voor alle Wassenaarders. Een mooi stabiel team.
Ga stemmen
Stem lokaal
Stem met je HartvoorWassenaar

HartvoorWassenaar, Lijst 2. De kandidaten.

 

Tags

GemeenteraadGR2022HartvoorWassenaarIngezondenKandidatenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top