Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

HartvoorWassenaar: Kitty Corel-van Wieringen en Hans Kienstra

10 februari 20222 minute read

Kitty woont haar hele leven in Wassenaar. Samen met haar man was ze eigenaar van Jazz café Maaldrift, waar nu de RijnlandRoute is aangelegd. Nu wonen zij hartje centrum, en vinden het er fijn leven. Kitty is vanaf het begin actief bij HartvoorWassenaar, en staat nu voor de derde keer op de kandidatenlijst. Ze vindt het mooi om mensen met interesse in de politiek bij HartvoorWassenaar te zien komen.

Kitty is voorzitter van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO). Daardoor is ze bij HartvoorWassenaar ook een beetje de spreekbuis van de ouderen in Wassenaar. Kitty zegt: ik ben actief bij HartvoorWassenaar omdat ik me sterk verbonden voel met Wassenaar. Het is dé politieke partij die zich inzet voor de Wassenaarders en Wassenaar. We staan open voor de Wassenaarders en als er iets is, dan weet de hele buurt me te vinden. Maar het mooiste is, we zijn er voor ALLE Wassenaarders.

Kitty zag Hans in het dorp opgroeien. Het is mooi om dan zo’n jonge vent te zien beginnen met zijn eigen onderneming. In Wassenaar.

Hans is een echte ondernemer. Heeft een bouwbedrijf. Kan heel slecht tegen de traagheid van de politiek. Kan nog slechter tegen van het kastje naar de muur. Na 30 jaar kritisch te zijn geweest over de politiek wil hij met HartvoorWassenaar aan de bak om een bijdrage te leveren aan Wassenaar. Goed samenwerken, zeker ook met de ondernemers. Het liefst bij een partij met karakter.
Hij zegt: Als ik de kans krijg om iets te doen, Wassenaar vooruit te brengen, dan kun je op me rekenen. Mooi ondernemerschap combineren met het bestuur van Wassenaar.

Kitty en Hans vinden het fantastisch dat Wassenaar zelfstandig is gebleven. HartvoorWassenaar heeft daar hard voor gestreden. Maar die zelfstandigheid moet wel op een goede manier ingevuld worden. Zelfstandigheid betekent ook dat je zelf je beslissingen neemt. Solide en betrouwbaar. Beslissen we zelf of laten we dat door anderen doen? Dan toch liever zelf.
Door te luisteren naar de Wassenaarders, en daar mee doen wat gedaan moet worden.

Met alle kandidaten van HartvoorWassenaar delen Kitty en Hans de ambitie dat de lokale partijen samen ten minste 50% van de stemmen halen. Dan krijgen we een degelijk Wassenaars bestuur.

Dus:

Ga stemmen
Stem op een lokale partij
Stem met je HartvoorWassenaar

HartvoorWassenaar, Lijst 2. Een Mooi Team

Voor een mooi dorp

P1120404Cropped

 

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022HartvoorWassenaarIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top