Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

HartvoorWassenaar: Nel Westgeest en Betty Kruysmulder

11 februari 20222 minute read

Nel Westgeest komt uit een echte Wassenaarse ondernemersfamilie. Maar liefst 50 jaar had ze op de Luifelbaan de leukste winkel van Wassenaar, voor koken en kado’s. Voor haar is Wassenaar de fijnste plek om te leven, met het fantastische strand en zijn bosrijke omgeving. Betty Kruysmulder heeft haar hele leven gevlogen en alle plekken van de wereld gezien. Maar Wassenaar is thuis. Een heel mooi thuis.

Nel en Betty zijn lid van HartvoorWassenaar geworden, en hebben nu ook een plaats op de kandidatenlijst, omdat Wassenaar hun aan het hart gaat. Je hebt een lokale partij nodig om lokale kwesties serieus te nemen. Zeggen ze: We worden zelfs een beetje verrast wanneer we zien hoe weinig begrip in Den Haag bestaat voor de dingen die voor ons belangrijk zijn. De enorme overlast van verkeer, waar maar geen oplossing voor komt. De “groene grachten” die zo karakteristiek zijn voor Wassenaar en die rondom Wassenaar liggen. Er komt steeds meer bebouwing in die grachten, zoals de Rijnland Route, Valkenburg, en nu dreigt Duindigt volgebouwd te worden.

Wat we ook zien is dat Wassenaar de laatste jaren een beetje aan het verpauperen is. Langzaam zie je dat het onderhoud aan wegen stoepen, fietspaden en het groen stapje voor stapje minder wordt. Dat is niet goed. Dat moet echt beter.

Daarom vinden wij dat HartvoorWassenaar de juiste partij is voor Wassenaar. Je lééft in Wassenaar. Of je nu werkt of niet werkt. En dan moet het goed zijn. En als het goed is, moet je het goed beschermen.
Met de waarschijnlijke sluiting van Bronovo, vinden we dat de medische dienstverlening in Wassenaar moet worden uitgebreid. Bijvoorbeeld met een EHBO post. Hoef je niet meer ver weg voor dingetjes die je hier kunt doen.
En daar heb je goed bestuur voor nodig. Voor nu en voor later, voor het behoud van Wassenaar. Met een degelijk financieel beleid, want dat is de enige garantie dat je zelfstandig blijft.

Het mooiste zou zijn wanneer de Wassenaarse partijen ten minste 50% van de stemmen krijgen. Bij de vorige verkiezingen was het al 40%. Dan krijg je een echt Wassenaars bestuur.

Maar in de eerste plaats: ga stemmen. Het is een mooi recht. Zo heb je samen de toekomst in de hand. En dan: stem op een Wassenaarse partij.
Tenslotte: Stem met je HartvoorWassenaar.

HartvoorWassenaar. Lijst 2. Een mooi Team
Voor een mooi dorp

nelenbetty

 

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022HartvoorWassenaarIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top