Skip to content
Fotocredit: ADO Den Haag

ADO Den Haag Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

14 februari 202254 second read

Is jouw (klein)zoon of dochter gek van voetbal? Speciaal voor alle kinderen die niets liever doen dan voetballen organiseren wij in 2022 op nóg meer verschillende locaties in Den Haag en omgeving de ADO Den Haag Voetbalkampen, klik hier voor het gehele programma!

Programma 2022
In de Voorjaar,- Mei- en Zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke ADO Den Haag Voetbalkampen georganiseerd. Bekijk snel de data en locaties op: www.adodenhaag.nl/voetbalkampen in de voorjaarsvakantie vindt het eerste ADO Den Haag Voetbalkamp van 2022 plaats in Den Haag op het Jeugdcomplex van de club.

ADO Den Haag Voetbalschool trainingen vanaf maart 2022

Liever 10 weken trainen bij de ADO Den Haag Voetbalschool? Ook dat kan! In het voorjaar wordt er op ons Jeugdcomplex De Aftrap een nieuwe module georganiseerd van de ADO Den Haag Voetbalschool. Op zondagochtend 13 maart 2022 start de nieuwe cyclus en kunnen enthousiaste voetballers en voetbalsters 10 weken lang hun voetbalvaardigheden extra ontwikkelen.

Voor meer informatie of om je gelijk aan te melden, ga snel naar: www.adodenhaag.nl/voetbalschool

 

 

Tags

ADO Den HaagDen HaagRegioVoetbalVoetbalkampenVoetbalschool
Gerelateerde artikelen
Back To Top