Ga naar hoofdinhoud

Met moeite één punt voor Meisjes B1 en Mix 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging

22 februari 20222 minute read

Drie WVV wedstrijdteams in sporthal De Schulpwei. Het Heren 1 team moest wederom, wegens corona, hun wedstrijd afzeggen. De WVV mix1 met invallers legde tegen Gemini mix 1 een knappe wedstrijd op de sporthalvloer. Ze werden zeker niet weggespeeld. Het wilde gewoon niet lukken. 17-25 in set 1. Set 2 werd er één waar beide teams voor spanning zorgden. Gelijk opgaand in punten en spelniveau.

Tegen het einde van de set hadden beide teams evenveel kansen op de setwinst. Het was echter Gemini die bij 24-24 gelijk met 2 mooie punten de setwinst naar zich toetrok; 24-26. Over set 3 kunnen we kort zijn, 15-25 verlies. Maar dan set 4. Je zag dat WVV zich vastbeet in de mogelijkheid om toch minimaal één punt te veroveren. Dit gelukte. Eindelijk lieten de WVV-ers zien waartoe zij in staat zijn. Het resulteerde in een terechte 25-20 setwinst en 1-3 wedstrijduitslag.

Het WVV meisjes B1 team, per 1 januari gepromoveerd naar de 2e klasse, heeft (nog) moeite met het hogere spelpeil. Tegen Leython MB 2 werd de bal merendeels keurig in drieën gespeeld maar helaas ging er door misverstandjes en foutjes nog veel mis. 11-25 en 16-25. De service van Melia die vooral in set 3 als vanouds was, bracht WVV op een mooie voorsprong. Die voorsprong hielden ze vast en bracht hun de setwinst met 25-12. In set 4 kwam WVV er niet aan te pas, 11-25.

De WVV jongens B1, voor het eerst in de officiële competitie spelend, zijn helaas direct in de 2e klasse geplaatst. Een niveau die voor het mooie iets te hoog is. Ze speelden tegen VSTS zeker niet onverdienstelijk. Kwamen in set 1 op een mooie 11-6 voorsprong. Zij hadden echter de pech dat er bij VSTS een stevige knul in het veld stond met een geweldige service. De WVV jongens kregen daar geen vat op met als gevolg 7 punten op rij.

Al direct werd zichtbaar dat deze ene speler het verschil maakte; 17-25. In set 2 kwam WVV weer op voorsprong nu met 13-9. Helaas maakte de ‘bekende’ serveerder er al snel 13-15 van. De WVV-ers knokten zich terug tot 20-20 maar bij 21-25 was er set verlies. Set 4, met de ‘SVTS serveerder’ aan de kant kwam via 7-7 en 17-17, 20-20 op het scorebord. Helaas strandde WVV bij die stand: 20-25.

Ook Volleyballen? Kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Jeanne Taal: 06-24848258.

 

Tags

Meisjes B1mix1VolleybalWassenaarwedstrijdverslagWvv Wassenaar
Back To Top