Skip to content

Stem 14 15 of 16 maart PvdA – lijst 8 (video)

2 maart 202233 second read

De Partij van de Arbeid maakt werk van betaalbare volkshuivesting voor starters, jonge gezinnen, ouderen en alleenstaanden. Daarbij willen we dat 50% van de woningen wordt bestemd voor middeninkomens en 30% voor inwoners die minder te besteden hebben.

Wij zijn van mening dat zorgvuldig moet worden omgaan met het geld van burgers. Dat betekent dat als raadhuis de Paauw een kantoor wordt voor ambtenaren,dat er goed naar de kosten moet worden gekeken. Het geld dat hiervoor wordt gebruikt is gemeenschapsgeld en dient doelmatig te worden besteed. Van de Paauw een exclusief kantoorpaleis maken vinden wij niet passend.

Stem daarom op 14, 15 of 16 maart PvdA lijst 8

Henri van Smirren en Roy Pillen

{youtube}/q1wIodZvlGc{/youtube}

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022IngezondenPvdAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Autoinbrekers Aangehouden In Wassenaar-Noord
Back To Top