Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

HartvoorWassenaar: Ber Wesselingh (3) en Irma van der Marel (4)

3 maart 20222 minute read

Ber Wesselingh is onze nummer 3 op de lijst. In zijn professionele leven weet hij alles van verpakkingen en logistiek. Maar in Wassenaar woont hij, met vrouw, in het van Polanenpark. Vroeger waren er veel kinderen en daardoor ook veel schooltjes. Maar die waren niet meer nodig en dus werden er woningen gebouwd. Ber zegt daarover: Het was heel moeilijk om met de gemeente goed in gesprek te komen. Voordat het schooltje naast me werd afgebroken had de gemeente al een plan, maar overleg met de omwonenden was er eigenlijk niet. Dat mag niet weer. De gemeente moet altijd goed overleg voeren met de omwonenden. Hùn woonomgeving verandert en dat moet goed begeleid worden.

In het van Polanenpark is geen ruimte meer voor een buurtvereniging. De schooltjes die daarvoor gebruikt werden zijn gesloopt. Voor de buurt moet vervangende ruimte komen.

Ook zie ik dat veel ouderen in hun huis blijven wonen, omdat ze binnen van Polanen niet een geschiktere (senioren-)woning kunnen vinden. Zodat woningen vrij komen voor jonge gezinnen. Ik wil daar wat aan doen. HartvoorWassenaar? Jaren geleden ben ik er bij gekomen. Omdat ze luisterden.

Je bent een uitzondering wanneer je Irma niet kent. Zij en haar man zijn eigenaar van Strandpaviljoen Sport. Irma heeft alles om de perfecte gastvrouw te zijn: Hartelijk, gastvrij, positief, zorgzaam. Ze leert snel. is gematigd explosief, maar vooral verbindend. Irma is een echte ondernemer. Ze zegt: Ondernemen zit in mijn bloed. En wat ik wil bereiken is dat er samenwerking komt met de Wassenaarse ondernemers. Echte samenwerking! Samen het beleid voor de toekomst vaststellen. Zodat heel Wassenaar daar profijt van heeft. Ik ben loyaal aan Wassenaar en ik ben loyaal aan de ondernemers.
Daarom ben ik bij HartvoorWassenaar kandidaat raadslid geworden. Een eigenzinnige partij met veel karakter. HartvoorWassenaar is helemaal gericht op Wassenaar en de Wassenaarders. Mijn motto: Als het goed is, blijf er van af. Wat beter kan moet beter. In de eerste plaats voor de Wassenaarders. O ja, Irma staat op plek 4.

We hebben de ambitie om met de plaatselijke partijen in Wassenaar ten minste 50% van de stemmen te halen. Dat was bij de laatste verkiezingen nog 40%. Met 50% ben je wat en dan kun je met een Wassenaars bestuur doen wat nodig is.

Ga stemmen!
Kies voor een Wassenaarse partij!
Stem met je HartvoorWassenaar!

HartvoorWassenaar, Lijst 2, het Team

DuoIrmaBer page 0001

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022HartvoorWassenaarIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top