Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Peter Lodder Fotografie

GEZOCHT: Singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- en theateracts

8 maart 20222 minute read

Festival TREK is voor komend seizoen van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland op zoek naar talent. Van 9 tot en met 11 september komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Westbroekpark. Festival TREK staat – naast een gevarieerd aanbod aan de mooiste mobiele foodtrucks – garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. In het stadspark is veel ruimte voor acts en optredens van regionaal talent.

Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website.

Groot aanbod talent

Op het festivalterrein is er naast het overdekte hoofdpodium een extra podium gecreëerd, waar uiteenlopende acts acte de présence zullen geven in een ontspannen setting. Ook zijn er optredens mogelijk in de intieme theatertent. “Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkomen we jullie het Amstelpark om te schitteren op één van de podia van Festival TREK.”, Emile Faulborn, organisator Festival TREK.

Festival TREK bezoekt 8 steden
Festival TREK bezoekt komende zomer 8 van Nederlands’ mooiste stadsparken. Een lang weekend worden de parken omgetoverd tot grote openluchtrestaurants, waarbij er veel aandacht is voor de beleving van de bezoekers. Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering gekregen. Acts en optredens variëren van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste disco klassiekers van de DJ en van bijzondere dansacts, tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse oudhollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een nostalgische kermisklassieker.

Tags

Den HaagFestival TREKFoodfestivalOp zoek naar talentRegioWestbroekpark
Gerelateerde artikelen
Back To Top