Skip to content
Fotocredit: Maarten van Rijn. Schilderij van Jeroen Hermkens, strand - 50 x 60 cm

DUNAatelier houdt komende weekenden nog ‘uitverkoop’

13 maart 20222 minute read

Tot en met 27 maart zijn in het DUNAatelier schilderijen te koop voor een schappelijke prijs.

De stichting Kunstvereeniging Katwijk heeft meer dan 130 schilderijen in depot en biedt die aan in het souterrain van het DUNAatelier met een flinke korting. Met de opbrengst worden de lopende kosten van de stichting gefinancierd. Deze moesten ook tijdens de langdurige sluiting door Covid gewoon betaald worden.

Daardoor heeft men nu de kans om een origineel schilderij van Katwijk en omgeving van een gerenommeerde binnen- of buitenlandse kunstenaar aan te schaffen. Bijvoorbeeld van Joanna Quispel, Michael Richardson, Karl Terry, Hans Versfelt, Anna Pavlova of Dorien van Diemen. Al deze kunstenaars hebben schilderijen in de Katwijkse buitenlucht gemaakt tijdens de jaarlijkse schildersweek.

De verkooptentoonstelling is nog te zien tot en met 27 maart op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Zie ook de website www.schilderenaanzee.nl  waar de gehele collectie op te zien is.

De brutoprijzen van de werken variëren van € 65,- (geen extra korting) tot € 1.250,-. Vrienden en donateurs van de Kunstvereeniging krijgen op deze bedragen meer korting dan andere kopers. Wie geen vriend of donateur is, krijgt de maximale korting door zich alsnog – met terugwerkende kracht – voor vijf jaar als vriend of donateur aan de Kunstvereeniging te verbinden.

Er is ook de mogelijkheid om vanaf 250 euro te bieden op de schilderijen. Over de toekenning van de bieding wordt niet gecorrespondeerd.

Op de begane grond zijn schilderijen en ruimtelijk werk te zien van de Rijnsburgse kunstenaar ‘Mond’ (Joop van Egmond, 1943-2018).

Het DUNAatelier bevindt zich op het Duinplein, Boulevard Zeezijde 31 in Katwijk ter hoogte van de Vuurbaak. Daar tegenover, naast de viskraam, leidt een weg omlaag naar het plein waar u (betaald) kunt parkeren.

Tags

DUNAatelierKatwijkRegioSchilderijenVerkoopVerkooptentoonstelling
Gerelateerde artikelen
Back To Top