Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

GroenLinks Wassenaar: campagnetijd is voorbij en wij gaan zonder lelijke jasjes vol vooruit

18 maart 20222 minute read

Wij kijken terug op een fijne campagneperiode. Waar gelukkig zo veel meer dan ‘flyeren’ mogelijk was en wij ook samen met dorpsgenoten dingen konden ondernemen. Zoals samen fietsen tijdens de fietslichtjesparade. Een tijd waarin onze verschillende partijen ook weer fysiek mochten samenkomen om te debatteren, zoals in de Warenar en in het zwembad.

Bij het schrijven van dit stukje kennen wij de uitslag van onze lokale verkiezingen nog niet en wachten wij deze uitslag met spanning af. Wij hebben in ieder geval genoten van alle gesprekken die wij hebben gevoerd. Wij hebben daar veel van geleerd. Wij zijn trots op ons dorp. Op de betrokkenheid in de wijken en op de vele buurt- en andere initiatieven die er zijn. Wij kijken uit naar de komende jaren en zullen ons blijven inzetten voor ons mooie dorp.

Wij zullen ook de komende jaren blijven staan voor onze drie kernwaarden: groen, sociaal en samen. Daarmee streven wij naar het beschermen en versterken van onze natuur. Naar het meewegen van een ieders belang en ervoor zorgen dat niemand wordt buitengesloten. En naar een sterk bestuur. Met een raad waarin naar elkaar wordt geluisterd en daarmee naar onze dorpsgenoten. En naar een college met voltijd wethouders die samen met onze ambtenaren voldoende tijd, energie en focus kunnen aanbrengen om de genomen besluiten te kunnen uitvoeren. Want een groene en bruisende toekomst, die maken wij samen. Door samen te denken en te doen.

Veel dank aan alle Wassenaarders die ons steunen. Door met ons mee te denken. Door met ons mee te doen. En door op ons te stemmen. Heel veel dank. Wij kijken uit naar een goede samenwerking. En wij blijven bereikbaar op: communicatie@groenlinkswassenaar.nl

 

 

Tags

GemeenteraadGemeenteraadsverkiezingenGR2022GroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top