Skip to content

Ga op ontdekkingstocht op en rond voormalig vliegveld Valkenburg

25 maart 202231 second read

Nu de temperaturen weer stijgen en de zon vaker tevoorschijn komt, is het leuk om samen met de (klein)kinderen de Ontdekkingstocht vliegveld Valkenburg te doen. En wat de route extra leuk maakt: onderweg kunnen de kinderen een vragenlijst invullen.

Door deze route te volgen en de vragen onderweg te beantwoorden, ontdekken kinderen aan de hand van de zichtbare restanten in het landschap (zoals de tankgracht op de foto) de geschiedenis en verhalen over de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog.

De fietsfolder is af te halen bij De Paauw, het gemeentekantoor en de bibliotheek en online te vinden op https://www.wassenaar.nl/herinneringsroute-vliegveld…/.

Tags

EducatiefFietstochtGeschiedenisHerinneringsrouteOntspanningRegioVoormalig vliegveld ValkenburgWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top