Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Verwijderen laatste damwanden fietstunnel Leiden-West

25 maart 202237 second read

De laatste wanden zijn gestort, het betonwerk voor de fietstunnel onder de A44 bij Leiden-West zit erop! Dat betekent dat we in de komende periode de damwanden kunnen verwijderen. Dit werk start maandag 4 april en is naar verwachting 15 april gereed. Het verwijderen van de damwanden kan hoorbaar zijn in de directe omgeving.

Donderdag 7 april ook avondwerkzaamheden
De damwanden worden overdag tussen 08.00u en 17.00 uur door middel van uittrillen verwijderd, echter een klein deel moet in de avond worden verwijderd. Dat heeft ermee te maken dat deze damwanden dicht op de A44 staan, waardoor er een afzetting van de rijbaan nodig is. Omdat dit alleen ´s avonds is toegestaan, worden deze werkzaamheden op 1 avond (donderdag 7 april) tussen 21.00 en 23.00 uur uitgevoerd. Tijdens deze avondwerkzaamheden is afrit 8a afgesloten.

Tags

FietstunnelRegioRijnlandRouteWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top