Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Panbosloop op zaterdag 9 april

31 maart 20222 minute read

Komende zaterdag 9 april organiseert Atletiekvereniging Rijnsoever een bosloop in Panbos. Het is de tweede hardloopwedstrijd uit een serie van drie. Op zaterdag 28 mei wordt het circuit afgesloten met een trailrun. De afstanden zijn 5 en 10 kilometer. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen meedoen aan de Kidsrun (1 en 2 km).

Zaterdag 9 april a.s. start de Kidsrun om 10.00 u (6-9 jaar) en om 10.10 uur (10- 12 jaar). Om 10.30 uur starten de 5 en de 10 km hardloopafstanden.

Deze bosloop vindt plaats in Panbos. Start/finish is ter hoogte van restaurant Panbos, Wassenaarseweg 154, 2223 LD Katwijk. Parkeren/fiets stallen bij de ingang aan de Wassenaarseweg. Voor degenen die onbekend zijn met/in Panbos: Volg te voet de verharde weg in Panbos. Na ca. 300 m treft u het restaurant aan de rechterzijde. Let op: er zijn géén kleedruimtes beschikbaar! Als u deelneemt aan de loop hoeft u géén entree te betalen!

Inschrijving kan uitsluitend online en is verlengd; dit kan nog tot vrijdag 8 april 18.00 uur: www.halvevankatwijk.nl/duinlopen

De kosten per hardloopwedstrijd bedragen € 7,00. Voor deelnemers aan de Kidsrun bedragen de kosten € 4,00 voor een enkel loopje. Ingeschreven voor het hele circuit? Dan is opnieuw inschrijven uiteraard niet nodig.

De lopers die aan de hele serie meedoen, dingen mee naar het klassement over hun afstand binnen hun categorie (meisjes/jongens, dames/heren, en voor de 5 en 10 km ook: 13 t/m 16 jaar, en ouder dan 16 jaar).

Sluit je zaterdag aan? Schrijf tijdig in en/of tip je hardloopvriend(inn)en!

Tags

AV RijnsoeverBosloopHalve van KatwijkHardlopenKatwijkKidsrunPanbosloopWassenaar
Back To Top