Skip to content
Fotocredit: redactie Wassenaarders.nl

Koningspaar op bezoek in Katwijk

7 april 202235 second read

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben donderdagmiddag buurgemeente Katwijk bezocht. Dat deden ze in het kader van een uitgebreid bezoek aan de Duin- en Bollenstreek. 

In Katwijk werd het koningspaar ontvangen door burgemeester Cornelis Visser. Ook de voorzitters van de vier oranjeverenigingen die de gemeente Katwijk rijk is werden door hun begroet. Daarna werden enkele strandhuisjes bezocht. In een strandpaviljoen gingen Willem-Alexander en Maxima vervolgens in gesprek met vertegenwoordigers van het toerisme in de bollenstreek. 

De rondtoer begon vanochtend in Lisse bij voetbalclub FC Lisse, waarna vervolgens twee bollenbedrijven in Hillegom en Voorhout (gemeente Teylingen) werden bezocht. Space Expo in Noordwijk vormde het sluitstuk van het streekbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Maxima. 

Tags

BollenstreekKatwijkKoninklijk bezoekMáximaRegioStreekbezoekWillem Alexander
Gerelateerde artikelen
Back To Top