Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Frans Bauer op Noordzee Zomerfestival

20 april 20222 minute read

Op maandag 8 augustus 2022 zal Frans Bauer optreden In de festivaltent van het Noordzee Zomerfestival aan het strand van Katwijk aan Zee, tijdens het carnaval voor mensen met een beperking.

Jaarlijks organiseert de Stichting Jan samen met het Noordzee Zomerfestival een speciale middag en avond voor mensen met een beperking, De laatste keer dat het kon was in 2019 toen bezochten circa 700 mensen uit de doelgroep met hun begeleiders het Zomercarnaval. Nu kunnen ze naast een keur van andere Nederlandstalige artiesten dan ook Frans Bauer zien.

De organisatie van dit evenement is een logistieke uitdaging. Heel veel speciaal vervoer is nodig om iedereen op tijd op het festival tent te krijgen. De locatie wordt dan ook speciaal aangepast om het feest mogelijk te maken. Dankzij inzet van heel veel vrijwilligers en sponsoring is het feest gratis toegankelijk.

Het Noordzee Zomerfestival heeft de data bekend gemaakt voor 2022. Van 4 tot en met 13 augustus zal de feesttent weer staan aan het strand in Katwijk aan Zee.
Het NZF is een gratis toegankelijk festival. We geloven in deze formule en zijn er voor jong en oud! Er is niet alleen muziek, maar voor ieder wat wils op het gebied van sport, educatie en ontspanning Half mei zal de organisatie het volledige programma presenteren.

Kijk vooral op de website en de facebook en instagram pagina’s van het Noordzee Zomerfestival, voor de actuele festivalinformatie.

 

 

 

 

Tags

CarnavalFrans BauerKatwijkMensen met een beperkingMuziekNoordzee ZomerfestivalRegio
Back To Top