Skip to content
Archieffoto. Fotocredit: Bloemencorso Bollenstreek

Bollenstreek bloemencorso rijdt morgen – ‘Grootste Lentefeest van Nederland’

22 april 202249 second read

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is het grootste lentefeest van Nederland. Dit geurige en kleurige spektakel wordt in één week door meer dan een miljoen mensen mee gevierd. Hoogtepunt is corsozaterdag, wanneer bonte praalwagens en rijk met bloemen versierde luxe wagens hun 42 kilometer lange tocht afleggen. Vrolijke muziek en spannend entertainment maakt het bloemencorso tot een beleving voor alle zintuigen van de van heinde en verre toegestroomde bezoekers.

CORSOZATERDAG: VAN NOORDWIJK TOT HAARLEM
Een 42 kilometer lange tocht van rijdende praalwagens versierd met prachtige hyacinten en andere kleurrijke lentebloemen. Een fantastische beleving! Het Bloemencorso van de Bollenstreek voorziet in een voorjaarsbloemenfeest van maar liefst vijf dagen. Alle bollengemeenten en bloemenstad Haarlem zijn hier met tal van corso activiteiten bij betrokken.

route corso

DE ROUTE BLOEMENCORSO BOLLENSTREEK
9.15 uur Noordwijk (vertrek Koningin Wilhelminaboulevard)
11.30 uur Voorhout (rotonde Jacoba van Beierenlaan)
12.17 uur tribune Sassenheim
14.00 uur Sassenheim (vertrek na pauze op de Hoofdstraat)
14.30 uur tribune Tulperij
15.15 uur Lisse centrum
15.30 uur Lisse Keukenhof
17.00 uur Hillegom centrum
18.00 uur Bennebroek (19.00 vertrek Linneaueshof)
20.30 uur Heemstede
21.30 uur Haarlem

 

 

Tags

BloemencorsoBloemencorso BollenstreekBollenstreekLentefeestRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top