Skip to content

Afternoon Tea Concert 14 mei 2022 16.00 uur – Ensemble Vivace

9 mei 202239 second read

Zaterdag 14 mei organiseert The American Protestant Church een concert met een zeer mooi programma. Het ensemble Vivace is te horen in het programma “Mein Herzblut geht in Sprüngen” gepassioneerde muziek uit de 18e en 19e eeuw.

Uitgevoerd worden o.a: Een selectie uit: “Schotse Ierse en Welsh volksliederen” van Ludwig van Beethoeven; ”Trio für violin” van L. Van Beethoven; “Sieben Lieder für Gesang und Klaviertrio” van Robert Kahn.

De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt wel zeer op prijs gesteld. Het concert begint om 16.00 uur. Vanaf 15.30 uur bent u welkom, wij zorgen voor een kopje koffie of thee. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar de musicdirector John Bakker: musicdirector@apch.nl

The American Protestant Church of The Hague
Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag

flyerATC20220514Ensemblelandscape

 

Tags

ConcertDen HaagEnsemble VivaceRegioThe American Protestant Church
Gerelateerde artikelen
Back To Top