Skip to content
Fotocredit: Joris van Bennekom

Soldaat van Oranje – De Musical t/m december

20 mei 202245 second read

Vandaag heeft Soldaat van Oranje – De Musical de maanden september, oktober, november en december toegevoegd aan het huidige voorstellingsschema. Recent werd op 30 april, precies elf en een half jaar na de première, de 3.000ste voorstelling gespeeld in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Sinds de première op 30 oktober 2010 zagen al meer dan 3,2 miljoen mensen de voorstelling.

Producent Fred Boot: Bij een groot deel van het publiek komt het vertrouwen weer terug. Dat geeft ons hoop voor de toekomst en daarom durven we onze speelperiode weer te verlengen. Daarmee kunnen we ons ook opmaken voor ons twaalfjarig jubileum op 30 oktober. Het blijft uniek, bijzonder en vooral belangrijk dat we het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden mogen blijven vertellen.

Tickets t/m december zijn verkrijgbaar via: soldaatvanoranje.nl of 0900 – 1324 (45cpm).

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh.

Tags

KatwijkMusicalRegioSoldaat van OranjetheaterhangaarTweede WereldoorlogVoorstellingen
Gerelateerde artikelen
Back To Top