Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: A. Marreiros. Winnaar 1e prijs fotowedstrijd Groene Cirkel Bijenlandschap

Fotowedstrijd Bijenlandschap: insturen kan nog tot en met 13 juni!

3 juni 20222 minute read

Komende weken schijnt, naar verwachting, regelmatig de zon. Dan is het prima weer om er met de camera op uit te trekken, om bijen, een bijentuin of een bijenlandschap te fotograferen. Vóór die tijd is het al mogelijk om bijen te vinden op beschutte plekken, schuilend tegen de regen, of juist foeragerend tussen de buien door. Deelnemen aan deze zevende editie van de fotowedstrijd Bijenlandschap kan nog tot en met 13 juni.

Wie meedoet aan deze fotowedstrijd heeft de kans om een prijs te winnen, maar nog belangrijker: stelt de ingezonden foto’s beschikbaar voor communicatie-uitingen van Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunt de inzender op een leuke en waardevolle manier dit project. De jury bepaalt uiteindelijk welke 3 foto’s een prijs winnen. De jury ziet je mooiste foto’s deze lente graag tegemoet.

Lees alles over de spelregels op de webpagina van de fotowedstrijd:

Naar de wedstrijdpagina Fotowedstrijd Bijenlandschap 2022

Groene cirkel Bijenlandschap is te volgen via de nieuwsbrief, de website Bijenlandschap.nl en de pagina op Facebook.

Tijdens de wedstrijd is in het Huis van Duurzaamheid in de bibliotheek van Alphen aan den Rijn een fototentoonstelling te zien van de foto’s van de winnaars van voorgaande jaren. Klik hier voor meer informatie over deze expositie.

Tags

FotowedstrijdGroene Cirkel BijenlandschapRegioWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top