Skip to content
Fotocredit: TC de Kampioen

Groene Harttocht bij TC de Kampioen

8 juni 20222 minute read

Aanstaande zaterdag fietst Toerclub de Kampioen, de toerfietsvereniging van Wassenaar, Voorschoten en wijde omtrek, de Groene Harttocht.

Het Groene Hart is een binnen de Nederlandse Randstad gelegen, relatief dunbevolkt veenweidegebied waar wij graag doorheen fietsen. In 2004 is 180.824 ha door de rijksoverheid aangewezen als Nationaal Landschap. Hierdoor werd het erkend als een gebied met internationaal zeldzame of unieke kenmerken en landschapskwaliteiten en terecht!

Een aantal (weekend) fietstochten in de komende periode:

-za 11 juni: Groene Hart tocht 100 km (start 08.30)
-zo 12 juni: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)
-za 18 juni: Kampioenrit 50/70 km (start 08.30)
-zo 19 juni: IJmuidersluizen tocht 120 km (start 08.30)

Wij organiseren ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar startlocatie Scouting Van Woesik Duivenvoordelaan 560 te Wassenaar.

Aan- of afmelden voor een rit is niet nodig: u komt indien u tijd, zin en gelegenheid hebt. Wel kan het in zéér uitzonderlijke gevallen een keer voorkomen dat u niemand treft, namelijk als het weer zó slecht is dat ook wij het voor gezien houden! Maar bij enigszins fietsbaar weer zult u bij het startpunt zeker een aantal gelijkgestemden aantreffen.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

 

Tags

FietstochtenTC De KampioenVoorschotenWassenaarWielrennen
Gerelateerde artikelen
Back To Top