Skip to content
Fotocredit: Leo Ravensbergen

Wassenaarse kunstenaar Leo Ravensbergen exposeert in ‘Het Oude Raadhuis’ in Warmond

2 juli 202258 second read

Onze plaatsgenoot en kunstschilder Leo Ravensbergen exposeert van 29 juni t/m 7 augustus zijn werken in ‘Het Oude Raadhuis’ in Warmond. Ravensbergen maakt zijn schilderijen op papier en doek. Hij heeft een voorkeur voor het combineren van materialen zoals acryl, krijtsoorten, olieverf en potlood. Op die manier onderzoekt hij steeds andere mogelijkheden met kleur en expressie. De opzet van het werk is vaak figuratief, maar gaandeweg ontstaat er meer abstractie.

Ravensbergen is opgeleid aan de Vrije Academie. Na zijn opleiding werd hij erkend als beeldend kunstenaar door het Haags Centrum voor Beeldende Kunst (Stroom) . Momenteel is hij lid van de Voorschotense Kunstkring en van de Kunstgroep Wassenaar. Daarnaast is hij aangesloten bij het Schilderkundig Genootschap Pulchri Studio in Den Haag, alwaar in oktober een solo expositie van hem zal plaatsvinden.

De opening van de expositie in Warmond vindt plaats op zondag 3 juli a.s. om 15.00 uur. Ook Wassenaarders zijn van harte uitgenodigd om kennis te komen maken met de kunstenaar en zijn werk.

De galerie ‘Het Oude Raadhuis’ is gevestigd aan de Dorpsstraat 36 te Warmond. De openingstijden zijn ma t/m vrij van 15-17 uur, zaterdag van 11-17 uur en zondag van 13-17 uur.

 

Tags

ExpositieHet Oude RaadhuisLeo RavensbergenRegioWarmond
Gerelateerde artikelen
Back To Top