Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: PR

Schilderen aan Zee – Katwijk En Plein Air 2022

3 juli 20222 minute read

Van zaterdag 2 juli tot en met vrijdag 8 juli komen 15 professionele kunstschilders naar Katwijk om in de buitenlucht te schilderen op het strand, in de duinen en in de dorpen Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg. Katwijk En Plein Air levert altijd bijzonder en afwisselend werk van de diverse kunstenaars.

Op zaterdag 9 juli vindt het jaarlijkse Haringrock Katwijk plaats. Naast muziek dit keer ook met een reuzenrad van 32 meter hoog bij het DUNAatelier. Het reuzenrad draait van donderdag 7 juli tot en met zaterdag 9 juli en speciaal voor onze kunstenaars is het rad op donderdag- en vrijdagmorgen tussen 10 en 12 uur beschikbaar om van daaruit te schilderen. Daarbij wordt telkens een andere positie ingenomen.

De expositie Katwijk En Plein Air, schilderen aan zee 2022 wordt in de week van 4 juli tot en met 8 juli ingericht en gaat voor het publiek open op zaterdag 9 juli om 13.30 uur. 

In de weken erna zijn er elke woensdag workshops voor kinderen, te beginnen op woensdag 13 juli om 10.00 uur. De band Let’s Folk met Ierse muziek, komt dinsdagavond 12 juli om 19.30 uur. In de komende maanden zijn er lezingen over onder andere de Limes en Max Liebermann. Masterclasses voor volwassenen en muziek onder de naam Podium DUNAplein. De exacte data staan nog niet allemaal vast , maar we houden u op de hoogte via email, website www.schilderenaanzee.nl en Facebook.

FlyerA5 2022 3000x page 0002

Tags

DUNAatelierKatwijkKatwijk En Plein AirKunstKunstschildersRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top