Skip to content
Fotocredit: PR

Beeballertjes te gast bij de Haarlemse Honkbalweek

13 juli 20222 minute read

In juni heeft sportvereniging Wassenaar de beeballdag georganiseerd, een leuke dag waarbij de allerkleinsten een hele dag lekker aan het honkballen waren.

Omdat deze dag een succes was, heeft de honk en softbalbond de allerjongste uitgenodigd om bij de Haarlemse Honkbalweek aanwezig te zijn en de spelers van Kingdom of the Netherlands te zien spelen.

De Haarlemse Honkbal week is een tweejarig evenement waarbij teams uit de wereldtop een week lang de strijd met elkaar aangaan. Een evenement die de honk-en softbalsport verbindt door de goede sfeer en mooie wedstrijden.

Afgelopen zondag was het zover. Verzamelen en met de mascotte Bee op de foto en er stond een meet and greet met de spelers van Kingdom of the Netherlands op het programma. Het was best spannend, de spelers van het Nederlands team te ontmoeten, handtekeningen te vragen, maar de spelers van het Nederlands team zorgde ervoor dat elk spelertje zich op zijn gemak voelde, zo gingen ze met hun idolen op de foto, werden shirts volgeschreven met handtekeningen en was er tijd om toch nog even wat te vragen.

Daarna een wedstrijd gekeken en toen Kingdom of the Netherlands moest spelen mee het veld op. In de line up mee met de spelers, een high five, applaus en een stadion wat volledig uit zijn dak ging voor hen. Stiekem nog even een wedstrijd bal scoren en op de foto.

Daarna een mooie wedstrijd honkbal kijken vanaf de tribune. Al met al een topdag! Een dag om op terug te kijken!

Tags

BeeballHonkbalJeugdSV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top