Skip to content

Fantastisch zomerkamp YMCA Wassenaar

18 juli 20222 minute read

In heerlijke weeromstandigheden heeft het YMCA Wassenaar een geweldig kampweek achter de rug. Het kamp stond in het thema superhelden. Superheldenborden werden gemaakt door de kinderen om voor hun tenten te plaatsen. Elke tent had zo zijn eigen superheld gedurende de week.

Een hele mooie wandeling naar een zandverstuiving werd de eerste dag ondernomen om hier een kennismakingsspel te doen. Het inkoopspel, lasergamen, een survivalhindernis, een kampvuur, levend stratego, een speurtocht, bonte avond, kampherinnering maken, rad van avontuur en uitslag van de kampspelen en de tentinspectie stonden allemaal op het programma. Daarnaast de dagelijkse tentinspectie en de kantine.

Het eten werd met veel passie voorbereid door een uitstekende kok. Zelfgemaakte kippensoep en groentesoep, gebakken aardappelen, speciebonen en kipfilet, een BBQ, pannenkoeken, Fussili en patat met een snack. Natuurlijk was er aandacht voor de kinderen met bijzonder eetgewoonte.

Daarnaast werd er een winkelbezoek gebracht aan Nunspeet en gingen ze naar het mooie zwembad in Ermelo. Ze hadden wederom het hele zwembad afgehuurd, dus een bijzondere ervaring om alleen in alle baden te mogen zwemmen zonder andere bezoekers.

Het mooie kampterrein met zelf gemaakte schommels, zeven hangmatten, een kampvuurplaats, een volleybalnet en 4 steppen in een heuvelachtig gebied maakte alles helemaal compleet. Oftewel een heerlijke week waar iedereen nog lang van kan nagenieten.

Tags

ActiviteitenJeugdKampeerweekWassenaarYMCA Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top