Skip to content
Fotocredit: Noordzee Zomerfestival

Noordzee Zomerfestival 2022 blikt vooruit

19 juli 20222 minute read

Met nog maar twee weken te gaan maken de vrijwilligers van het Noordzee Zomerfestival zich klaar voor het negendaagse festival op het strand van Katwijk aan Zee. Het festival begint voor het publiek op 5 augustus 2022 en kent maar liefst 35 activiteiten.

Volgens programmeur Rob Brons is dit aantal uniek. “Er zijn met name in het dagprogramma veel activiteiten voor jong en oud bijgekomen. Nieuw is de Pasar Malam en akoestisch op het strand. Oude bekende activiteiten zoals kindermiddagen, bouwen met Lego, de Nationale Klederdracht Kostumshow en branding surfen staan ook dit jaar weer op het programma. Een bijzondere avond is het Zomercarnaval voor mensen met een beperking op de maandagavond. De aanmeldingen daarvoor zijn overweldigend.” En is inmiddels volgeboekt.

Ook het avondprogramma staat als een huis. “We hebben top bands uit Europa weten te vinden die een Prince en een Queen tribute verzorgen. Het is echt elke avond feest voor verschillende doelgroepen, van Dance Party tot Hollandse Rock. En niet te vergeten twee hele mooie afsluiters. De Vrienden van Katwijk Live met Support Act en als afsluiting een party avond met de band We Want More”, aldus een enthousiaste voorzitter Arie Nijgh.

Op het tweede podium van het festival Popodium The Pocket in de Badstraat in Katwijk aan Zee staan dit jaar 5 interessante bands. Van de Stones tot Fleetwood Mack, er is ongekend veel te beleven.

De bekende zwemmer Arno Kamminga is ambassadeur van het festival: “voor mij is het NZF een thuiskomen. Het is in een woord geweldig met een hoofdletter G.” Zelf zwemt de kampioen tijdens die week de EK in Rome.

Het programma is te vinden op de website van het Noordzee Zomerfestival; www.noordzeezomerfestival.nl. De toegang tot alle activiteiten is gratis.

Het Noordzee Zomerfestival begint op donderdag 4 augustus met een speciale avond voor sponsors en vrienden. Op deze speciale netwerkavond krijgt iedereen die het festival mogelijk maakt een mix van mooie muziek en lekker eten en drinken voorgeschoteld.

Tags

ActiviteitenKatwijkNoordzee ZomerfestivalRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top