Skip to content
Fotocredit: Flower Parade Rijnsburg

Flower Parade Rijnsburg op zaterdag 13 augustus a.s.

11 augustus 202245 second read

Kom op zaterdag 13 augustus a.s. kijken als de fleurige parade vanaf 13.00 uur door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk rijdt. Met praalwagens, muziekwagens en vele andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een feest voor oog en oor! Speciale aandacht wordt besteed aan de muzikale medewerking. Samen met de 100 figuranten maken zij Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

De parade kan langs de gehele route gratis worden bekeken.Kom op zaterdag 13 augustus a.s. kijken als de fleurige parade vanaf 13.00 uur door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk rijdt. Met praalwagens, muziekwagens en vele andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een feest voor oog en oor! Speciale aandacht wordt besteed aan de muzikale medewerking. Samen met de 100 figuranten maken zij Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater. De parade kan langs de gehele route gratis worden bekeken.

Informatie m.b.t. route en tijden 

Tags

BloemencorsoFlower Parade RijnsburgKatwijkNoordwijkParadeRegioRijnsburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top