Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Ga Den Haag

Wassenaarders met hart voor Den Haag gezocht

17 augustus 20222 minute read

Ga Den Haag/De Ooievaart zoekt Hagenezen, Hagenaars en anderen die trots zijn op hun stad! Den Haag, mooie stad achter de duinen, een stad aan zee met grachten en de Haagse Toren met het mooiste uitzicht van Nederland. Wil jij je passie voor Den Haag delen als gids, als schipper of baliemedewerker?

Ben jij die Haagse kanjer die náást (of ná) je baan als vrijwilliger je liefde voor Den Haag wil delen? Kom naar onze open dag voor het verwerven van nieuwe vrijwilligers, op 8 september aan de Bierkade 19 in Den Haag.

Programma:
14:00 Introductie
14:30 Banenmarkt
15:30 Keuzeprogramma:
Fietstocht en Beklimming Haagse Toren
of Vaartocht met de Ooievaart
17:00 Borrel

Over Ga Den Haag/De Ooievaart
Ga Den Haag/De Ooievaart: rondvaarten, openstelling de Grote Kerk, beklimmen Haagse Toren en verhuur Haagsche Stadsfiets. Ga Den Haag organiseert op een duurzame en maatschappelijk waardevolle manier activiteiten in Den Haag voor een divers publiek. Van toeristen tot bedrijven, van ras-Hagenezen tot bezoekers van ver.
Er heerst bij ons een echt ‘clubgevoel’ waar je vrijwilligerswerk kunt doen tijdens jouw pensioen, of combineren met je vaste baan. Verrijk je kennis, vergroot je netwerk en bovendien staat het goed op je CV!

Vrijwilliger worden?
De Ooievaart – gids of schipper
De Ooievaart is de grootste en oudste rondvaartorganisatie van Den Haag. Op de reguliere rondvaart van 1,5 uur zie je de stad vanaf het water. De Ooievaart zoekt schippers en gidsen voor het komend vaarseizoen.

Ga Den Haag – Haagse stadsgids
Wij zoeken stadsgidsen voor groepsarrangementen in Den Haag waarbij de gasten met een gids de stad verkennen te voet, per fiets of e-step.
Ga Den Haag zoekt gidsen voor de openstelling van de Grote Kerk en de beklimmingen van de Haagse Toren.

Ga Den Haag – baliemedewerker
Ga Den Haag zoekt baliemedewerkers voor ontvangst van onze bezoekers en ticketverkoop voor kerktoegang, torenbeklimmingen, en onze andere activiteiten.

Kom vrijblijvend langs op onze open dag om kennis te maken!

Kun je niet op 8 september?
Loop een keertje binnen op Bierkade 19 of mail ons: info@gadenhaag.nl.
gadenhaag.nl
ooievaart.nl

Tags

BaliemedewerkerDen HaagGa Den HaagGidsOoievaartRegioSchipperVacaturesVrijwilligers
Gerelateerde artikelen
Back To Top