Skip to content
Fotocredit: STET The English Theatre

Openluchttheater Midsummer Night’s Dream bij raadhuis De Paauw

31 augustus 20222 minute read

De relaties van vijf koppels (drie menselijke koppels, een feeën-koppel en een mythisch koppel) worden zwaar op de proef gesteld en grondig onderzocht wanneer een groep amateurtoneelspelers het bos in strompelt om een toneelstuk te repeteren. Dit tijdloze, komische meesterwerk van Shakespear verkent alle facetten van liefde: van uithuwelijken tot trouwen in het geheim, van verliefdheid tot haat, van ridderlijke toewijding tot rauwe seks. Voeg hier nog een brouwsel van verwarring, magie en kattenkwaad
aan toe en je hebt een perfecte komedie voor een prachtige Midzomernachtdroom.

Illyria’s voorstellingen zijn fantasierijk, levendig en vol humor. Op de website van Illyria vind je meer informatie over hun voorstellingen. één ding is zeker: een voorstelling van Illyria zit altijd bomvol livemuziek en zang, voorstellingen waarbij het publiek altijd meegenomen wordt.

Picknick
Neem gerust lekker je eigen picknickman mee met sandwiches, snacks en een thermoskan met thee, zodat je lekker kunt picknicken tijdens de voorstelling. De deuren gaan open om 17.30, zodat er ook voor de voorstelling genoeg tijd is om te picknicken.

The show must go on
Weer of geen weer, de show gaat door dus we raden alle bezoekers aan om praktische kleding en waterdichte kleding mee te nemen, just in case. Paraplu’s zijn niet toegestaan.

Wanneer & waar?

Raadhuis De Paauw

– Donderdag 8 september 2022 19.30 uur (deuren open 17.30 uur)
– Vrijdag 9 september 2022 19.30 uur (deuren open 17.30 uur)

De voorstelling duurt 2,5 uur (inclusief pauze). Tickets en meer info: www.theenglishtheatre.nl

 

Tags

Midsummer Night's DreamOpenlucht theaterSTETThe English TheatreWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top