Ga naar hoofdinhoud

IVN Haaglanden plant al 60 jaar ‘zaadjes voor de natuur’ in en om onze mooie stad achter de duinen!

1 september 20222 minute read

‘NATUUR’ is dichterbij dan je denkt: wandel je weleens door je eigen buurt, park (Haagse) duinen, of natuurgebied en verwonder je je over wat je ziet groeien, bloeien, vliegen of voelt kriebelen? Dan is de Groene Cursus van IVN iets voor jou!

Groene cursus
De Groene Cursus van IVN Haaglanden is een basiscursus over de natuurlijke biotoop van ‘onze mooie stad achter de duinen’ en is er voor alle leeftijden; jongeren en oudere jongeren: iedereen is welkom! Voorkennis is niet echt noodzakelijk: interesse en enthousiasme des te meer!
IVN Haaglanden organiseert nu al 60 jaar in het voorjaar en najaar deze cursus; telkens met onderwerpen uit het seizoen.

Wat kun je zoal aan onderwerpen verwachten?
IVN experts op onder meer de gebieden: vleermuizen, bomen, paddestoelen, kustlijn, dieren in de winter en trekvogels vertellen je over tal van seizoensgebonden onderwerpen tijdens de thema avonden en excursies.

Waar en wanneer
De Groene Cursus start op donderdag 22 september, en bestaat uit zes themalessen in de avond van 20 – 22 uur en een drietal excursies. Plaats van samenkomst voor de themalessen is het Milieu Educatief Centrum Zuiderpark, Anna Polakweg 7, 2533SW Den Haag wat ook goed te bereiken is met het openbaar vervoer. Plaats van samenkomst voor de excursies is steeds wisselend en wordt tevoren duidelijk gecommuniceerd.

Informatie
Voor meer informatie kun je de website van IVN Haaglanden bezoeken, contact opnemen met Rob Meyer 06-20568114/070-3681400 of een email sturen naar info@ivndenhaag.nl ook als je op de hoogte gehouden wilt worden.

 

 

Tags

Den HaagGroene CursusIVN Den HaagRegio
Gerelateerde artikelen
Back To Top