Ga naar hoofdinhoud

GroenLinks Wassenaar doet mee aan World Cleanup Day

14 september 202246 second read

Zaterdag 17 september is het World Cleanup Day. World Cleanup Day wordt jaarlijks georganiseerd en is de grootste opschoonactie wereldwijd. Zo ook in Wassenaar. Er wordt zwerfvuil geraapt op het strand en natuurlijk ook in het dorp zelf. Voorgaande jaren heeft GroenLinks Wassenaar zich gericht op het gebied rondom het Stadhoudersplein, de groenstrook langs de Wetering, de voetbalkooi en de speeltuin aan de Burmanlaan.

Iedereen kan meedoen! Een mooie gelegenheid om samen met jouw buren of familie op het strand te wandelen of in het dorp en al het zwerfvuil oprapen of “opprikken”.
Van veel mensen hebben we vernomen dat ze al wandelend van alles oprapen en dat is echt heel fijn. Ook “prikt” de Wassenaarse Bermbrigade elke zaterdag het zwerfvuil. Zo zorgen we er met elkaar voor dat Wassenaar een fijn, leefbaar en schoon dorp blijft!

Meer informatie is te vinden op de website van Wereld Schoonmaak Dag 2022 www.worldcleanupday.org

Doe je ook mee?

IMG 4192

 

Tags

GemeenteraadGroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top