Skip to content
Fotocredit: Scouting van Woesik

Gratis scouting bij Van Woesik

23 september 20222 minute read

We hebben nog plaats voor enthousiaste kinderen van 5 tot 18 jaar. Je kunt 3 keer gratis meedoen om te ervaren of jij de scouting leuk vindt. Vind je de leiding wel tof en zijn het leuke kinderen die meedoen? Wij denken van wel. En als je van water houdt, dan kan het bijna niet verkeerd gaan. De jongsten doen waterspelletjes en de ouderen gaan kanoën, vlotvaren en zij leren allemaal zeilen.

En natuurlijk doen we ook heel veel leuke landspellen. Bij heel slecht weer zijn we met elkaar binnen in ons clubgebouw ’t Woeshoês aan de Van Duivenvoordelaan 560. Ieder jaar mag ieder lid mee op kamp! Hoe leuk en spannend is dat! Weet je het niet, vraag het dan aan de kinderen waar je tijdens jouw 3 gratis opkomsten op zaterdag mee op pad gaat.

Na de zomervakantie zijn we bij Van Woesik op 27 augustus van start gegaan met het traditionele overvliegen! Dit houdt in dat de leden en stafleden die naar een nieuwe speltak gaan een survivalparcours afleggen. Deze eerste opkomst was meteen ontzettend geslaagd, waarbij we veel nieuwe stafleden hebben verwelkomd bij alle speltakken (Bevers, Welpen, Junioren, Zeeverkenners en Wilde Vaart)! Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe enthousiaste krachten in ons midden.

De afgelopen weken hebben alle speltakken hun eigen programma’s weer mooi vorm weten te geven. De Bevers (5-7 jaar) hebben verschillende leuke spelletjes gespeeld en enthousiast geknutseld. Zo hebben zij van hun eigen handafdruk een dier gemaakt. De Welpen (7-10 jaar) hadden ook een druk programma afgelopen weken, van stoelendans en fruitmix tot levend kwartet en levend ganzenbord. De Junioren (10-12 jaar) en Zeeverkenners (12-16 jaar) zijn fanatiek van start gegaan met de zeilopkomsten. De Junioren zeilen om de week op de kaag en zitten met leiding aan boord, om zich het zeilen goed eigen te maken. De Zeeverkenners en Wilde Vaart gaan zelf zeilend de Kaag verkennen.

Tot slot zijn wij dit seizoen trotse partner van het sportakkoord- en preventieakkoord ‘Fit in Wassenaar’. Met dank aan dit initiatief hebben wij meerdere zaken kunnen financieren op het gebied van sport en spel, zoals onze nieuwe boomhut, stepjes, fietsjes, skelters en supboards.

Lijkt scouting jou ook leuk, kijk dan op www.vanwoesik.com, daar vind je heel veel informatie. Wil je meer weten of wil je gratis 3x meedoen, bel dan met Nadine (0639679262).

 

Tags

Doe meeJeugdOproepScoutingScouting Van WoesikWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top