Skip to content

Wethouder hijst vlag Nationaal Park Hollandse Duinen

25 september 202230 second read

Wethouder Aart van Sloten heeft zaterdag bij Raadhuis De Paauw de vlag van Nationaal Park Hollandse Duinen gehesen. “Vandaag start De Week van Nationaal Park Hollandse Duinen. Ik ben er trots op dat wij onderdeel uitmaken van zo’n groot en aaneengesloten gebied als Nationaal Park Hollandse Duinen. Het is een prachtig gebied met natuur in en rond de duinen en met een rijke cultuur en historie. Dit geeft recreanten en inwoners ruimte om te ademen middenin een zeer verstedelijkt gebied.”

Ontdek Nationaal Park Hollandse Duinen van 24 september t/m 2 oktober en geniet van al het moois: https://www.nationaalparkhollandseduinen.nl/…/deweekvan/

Tags

GemeenteNationaal Park Hollandse DuinenRegioWassenaarWeek van
Gerelateerde artikelen
Back To Top