Skip to content
Fotocredit: Rijnsburgse IJsclub

Uitnodiging en oproep om te komen schaatsen

2 oktober 20222 minute read

De Rijnsburgse IJsclub doet jullie een leuk aanbod om te komen schaatsen op de Leidse IJshal op de Vondellaan te Leiden. Iedereen vanaf 16 jaar of ouder is van harte welkom op zaterdag 8 oktober en op zaterdag 15 oktober van 09.00 tot 10.00 uur.

Onder leiding van deskundige trainers wordt er in kleine groepjes de vaardigheid van het schaatsen beoefend. De groepjes worden op niveau ingedeeld. Zo is er van beginners tot gevorderden ruimte om lekker bezig te zijn met de schaatssport en de rondjes te rijden. Mocht er dan natuurijs zijn dan ben jij klaar voor een mooie toertocht! Het is een hele gezellige groep en we trainen vooral voor ons plezier!

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar in het restaurant te genieten van een kop koffie of warme chocolademelk. Mocht je dit nu leuk vinden dan ben je op 8 oktober en/of 15 oktober van harte welkom voor een inloopschaats les! Deze les is GRATIS zodat je kunt kijken of je het leuk vindt om bij ons te komen schaatsen.

Wat moet je hier voor doen:

- Meld je aan via de website www.rijnsburgseijsclub.nl zodat weten wij dat je komt.

- Schaatsen (noren) meenemen en als je die niet hebt kun je die bij de ijsbaan huren.

- Handschoenen.

- Warme kleding waar je goed in kan sporten.

– Helm is aan te bevelen.

Wil je meer informatie stuur dan gerust een mail naar info@rijnsburgseijsclub.nl

Hou de komende tijd onze facebook en Instagram in de gaten voor nog meer leuke dingen. Wij hopen je graag een keer te mogen zien op de ijsbaan, want we hebben ruimte voor nieuwe leden.

Tags

IJshal LeidenLedenOproepRegioRijnsburgse IJsclubSchaatsen
Gerelateerde artikelen
Back To Top