Skip to content

Doe mee met de Wassenaarse Proeverij op 8 oktober

4 oktober 202255 second read

Maak kennis met de leukste vrijwilligersorganisaties!  Doe inspiratie op, los de slagzin op en maak kans op een fantastisch prijzenpakket. We geven maar liefst 5 prijzenpakketten weg!

Voor de eerste 100 deelnemers die op 8 oktober de oplossing van de puzzel(fiets)tocht inleveren bij VCW, voor 15.00 uur, hebben wij een leuke attentie. De puzzel(fiets)tocht kan je vanaf 3 oktober ophalen bij VCW en diverse locaties in Wassenaar.  Ook kan je de puzzeltocht vrijdag in de Wassenaarse krant vinden en is hij te downloaden via onze website. Benieuwd wie zijn deuren open zet? Hier een kleine greep uit de organisaties: SWZ, Kinderboerderij Wassenaar, SMOW, Staatsbosbeheer, Voetbalclub Blauw Zwart, Gemiva  en vele anderen.

Tijdens de puzzel(fiets)tocht hebben we ook een inspirerende mini vrijwilligersmarkt bij het van Heeckerenhuis. Diverse organisaties o.a. Fietsmaatjes Wassenaar, Jazz Sociëteit Wassenaar, Voedselbank Wassenaar, Wereldwinkel Wassenaar, Stichting Vitalis, de Luisterlijn Leiden en De Groene Meent doen hier aan mee en maken er een fantastisch event van. 

Meer informatie op onze website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl

 www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl | info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl | 070-5113133

Tags

VCWVrijwilligerscentrale WassenaarWassenaarWassenaarse Proeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top