Skip to content
Fotocredit: Blauw Zwart

Blauw-Zwart JO12 wint alle bekerwedstrijden

14 oktober 202257 second read

Op zaterdag 3 september mochten de jongens van Blauw-Zwart JO12-1 onder leiding van trainer Danny Kroon hun eerste wedstrijd spelen tegen VVSB en wonnen ze met 3-6. Een week later speelden ze tegen ASC dat weinig tegenstand kon bieden, want dat werd een 10-2 overwinning. DoCoS JO12-1 volgde. Waar Blauw-Zwart de week ervoor weinig tegenstand had, stond het met rust 1-3 voor DoCoS. Na een peptalk van de trainer kon de wedstrijd weer beginnen en waren de koppies niet aan het hangen, maar in totale focus. Vlak voor het eind stond het 4-4, toch konden ze nog 1 keer scoren en klonk het fluitsignaal. Wat een wedstrijd! 

Tegen Lisse bleef het ook tot het eind spannend, maar wisten ze toch nog een overwinning van 2-3 eruit te slepen en de wedstrijd tegen DoCoS JO12-2 werd gewonnen met 4-1. Officieel stond Blauw-Zwart al bovenaan, maar nu wilden de jongens ook de laatste wedstrijd, nogmaals tegen DoCoS JO12-1, winnen. Het werd snel 0-3 voor ze maar ook DoCoS bleef knokken, alleen zonder resultaat want met een 3-6 overwinning namen onze jongens ook de laatste punten weer terug naar Wassenaar. Super gedaan, mannen!

Tags

Blauw-ZwartJeugdJO12VoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top